Information For Readers

Inkurajojmë lexuesit të regjistrohen në shërbimin e njoftimeve të botimit për këtë revistë. Përdorni lidhjen Regjistrohu në krye të faqes kryesore për ditarin. Ky regjistrim do të mundësojë që lexuesi të marrë Tabelën e Përmbajtjes me email për çdo numër të ri të revistës. Kjo listë gjithashtu i lejon revistës të pretendojë një nivel të caktuar mbështetjeje ose lexuesish. Shihni Deklaratën e Privatësisë së revistës, e cila siguron lexuesit se emri dhe adresa e tyre e emailit nuk do të përdoren për qëllime të tjera.