GJON KOLË KUJXHIJA. GJON KOLË KUJXHIJA: NJË ILIR I NDEZUN

PËRGATITUR NGA ENO KOÇO

Autorët

  • Mikaela Minga Instituti i Antropologjisë Kulturore dhe Studimit të Artit (IAKSA)

Abstrakti

.

Shkarkimet

Download data is not yet available.

Downloads

Botuar

2023-05-16

Si të citoni

Minga, M. (2023). GJON KOLË KUJXHIJA. GJON KOLË KUJXHIJA: NJË ILIR I NDEZUN: PËRGATITUR NGA ENO KOÇO. Antropologji, 1(1), 183–186. Retrieved from https://albanica.al/antropologji/article/view/755

Numri

Seksioni

Recensione