Information For Readers

 

Inkurajojmë lexuesit të regjistrohen për të marrë njoftime të publikimet më të fundit për këtë revistë. Përdorni lidhjen Regjistrohu në krye të faqes kryesore për revistën. Ky regjistrim i ju mundëson marrjen në kohë te Tabelës e Përmbajtjes me email për çdo numër të ri të revistës. Regjistrimi gjithashtu ndihmon  revistën të paraqesë një nivel të caktuar mbështetjeje ose lexuesish. Shihni Deklaratën e Privatësisë së revistës, e cila siguron lexuesit se emri dhe adresa e tyre e emailit nuk do të përdoren për qëllime të tjera.