Artikujt më të lexuar

Një vështrim i rrugëtimit të elbasanishtes, në përpjekjen e saj për t’u standardizuar
Boshku
 16
Lezha, Debri, Spasi, Puka, Iballa, Fanti i Madh dhe i Vogël, Mirdita, Zadrima dhe Rragami
Nurja
 15

Rreth Revistës

Njoftime

Thirrje për botim artikujsh të numrave të rinj në revistën etno-kulturore dhe historike “Albanon”

2024-04-02

Pas një kohe shkëputjeje do të rifillojmë botimin e revistës “Albanon”. Duke dashur të ruajmë standardet shkencore të saj, mirëpresim trajtesa të ndryshme përmes rubrikave të pranishme në të: histori, etnografi, arkeologji, arsim, antropologji, por edhe për çështje të ndryshme të aktualitetit e nevojës për zhvillim të vlerave të përftuara tashmë ...

Read more about Thirrje për botim artikujsh të numrave të rinj në revistën etno-kulturore dhe historike “Albanon”
Vëll. 2 No. 4 (2019): Albanon
Shiko të gjithë numrat